top of page
Search

Vlozo Themasessie I Inspire Health &Care Expo Mechelen

Updated: Apr 20, 2023


Een Tripadvisor voor de zorgsector: ​Zin of onzin?


Kom op woensdag 26 april 2023 om 16u30 naar HUB1 op de Inspire Health &Care Expo​ in de Nekkerhal Mechelen want Vlozo organiseert een themasessie over waarderingsplatformen voor de ouderen)zorgsector.



De themasessie wordt gehouden door Johan Staes, gedelegeerd bestuurder van Vlozo & prof. Bart De Langhe van Vlerick Business School. De sessie gaat door op woensdag 26 april van 16u30 tot 18u00 in HUB1.



​Reviews lezen hebben we allen wel al eens gedaan. Wanneer we een restaurant moeten zoeken of twijfelen over een hotel voor een volgende vakantie. Maar kunnen reviews van momentopnames ons leiden naar de juiste zorgvoorziening en hoe moeten we deze reviews interpreteren?


De Vlaamse regering werkt momenteel aan een waarderingsplatform waarbij zorggebruikers de voorzieningen zelf kunnen beoordelen. Ze streeft ernaar om deze nog in 2023 te operationaliseren. Johan Staes, gedelegeerd bestuurder van Vlozo bekijkt samen met Bart De Langhe wat de impact is van een tripadvisor binnen de zorgsector en hoe de zorgvrager hierop zal reageren.


Registreer u nu via deze link om u in te schrijven voor deze en andere interessante sprekers:


Meer info vind je op de algemene website inspire-healthcare.be


Inspire Health & Care wordt georganiseerd in samenwerking met In4care, Probis en Easyfairs.

64 views0 comments
jdenieuw.jpg
VLOZO-banner-Sodexo.jpg
bottom of page