top of page

Lid worden?

Voordelen

 

Lidmaatschap bij het Vlaams Onafhankelijk Zorgnetwerk is een werkwoord. Wij vragen wat we voor u kunnen doen en verdedigen u belangen in Brussel en daarbuiten.
 

Vlozo betrekt haar leden rechtstreeks bij het bepalen van haar standpunten en het beleid. Aangesloten leden worden uitgenodigd om actief mee te werken in een van de verschillende werkgroepen en kunnen hun ideeën delen met andere leden in het beleidscomité dat voorgezeten wordt door de gedelegeerd bestuurder. Alle leden maken tot slot deel uit van de algemene vergadering van de vzw.
 

U wordt bij Vlozo niet alleen snel en accuraat op de hoogte gehouden van nieuwe wet- en regelgeving. Wij adviseren u ook en denken samen met u mee naar oplossingen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.


Via ons ledenportaal vindt u in een oogopslag terug wat u zoekt. En vindt u niet wat u zoekt, dan staan onze beleidsmedewerkers paraat om met u aan de slag te gaan. Dagelijks krijgen onze leden ook een gepersonaliseerd persoverzicht. Zo mist u geen enkel artikel of nieuws over de sector.


Dankzij ons breed netwerk kan u bovendien makkelijk contact leggen met andere zorgondernemers, een voordeliger aankoopbeleid op poten zetten en hebt u de mogelijkheid om bij ons interessante webinars, seminaries en erkende opleidingen te volgen.  

Vlozo-leden kunnen bovendien tegen een voorkeurtarief aansluiten bij Voka en de Voka Health Community met wie het sinds 1 januari 2015 structureel samenwerkt. Sinds 2023 bestaat ook de mogelijkheid om tegen een voordeeltarief lid te worden van In4Care en Zorgondersteuning

Neem zeker contact met ons op via info@vlozo.be als u interesse hebt om deel uit te maken van het grootste netwerk van private en onafhankelijke zorgondernemers die actief zijn in de ouderenzorg.

Lidgeld

Leden betalen een jaarlijkse bijdrage aan de vzw. De hoogte van de bijdrage wordt bepaald door het aantal erkende woongelegenheden en assistentiewoningen te vermenigvuldigen met een basisbedrag.


Voor het werkingsjaar 2023 wordt de hoogte van de bijdrage voor woonzorgcentra en centra voor kortverblijven bepaald op 20,5 euro per erkende woongelegenheid. Voor groepen van assistentiewoningen wordt een bijdrage van 12 euro per woning aangerekend.
 

bottom of page