top of page
Search

Ouderenweek 2021 - Spetterende slotshow bij WZC De Vlamme

Updated: Jan 5, 2023

De medewerkers en de bewoners van WZC De Vlamme mochten op 15 november het startschot geven voor de jaarlijkse editie van de seniorenweek. De kalender werd van tevoren heel zorgvuldig uitgedokterd en de spanning werd opgebouwd. Hoe beter dan te starten met een zalige verwenkoffie en de week te eindigen met een schitterende slotshow waar zowel de medewerkers, de vrijwilligers én de residenten zelf deel van uitmaken.Directeur Dieter Opdecam: "Het doel van onze seniorenweek is om er een hele leuke week van te maken voor iedereen, maar in het bijzonder voor al onze residenten. We willen ze laten genieten in de meest ruime zin van het woord. Genieten van eten, drinken, activiteiten, van elkaars gezelschap en zoveel meer."


Zo konden ze zich tijdens een wellnessnamiddag extra in de watten laten leggen door onze vrijwilligers. Voorts konden ze deelnemen aan een vragenronde om elkaar nog beter te leren kennen en een Europese quiz.


Op gastronomisch niveau hebben ze kunnen genieten van een heerlijke kop warme chocolademelk met eclair, een uitgebreid aperitief, een luxueus ontbijt en hebben we zelfs een wijnproeverij met onze eigen sommelier achter de rug.


Dieter: "We hebben samen geoefend op onze Portal Plus en hebben zelfs geleerd filmpjes van onze slotshow op Youtube te plaatsen. Tijdens deze slotshow hebben we allemaal samen op 'Jerusalema' gedanst. Iedereen was druk in de weer en heeft hier enorm van genoten!"


En toen was het zover: de slotshow! Het concept was een imitatie te presenteren van het Eurosongfestival. Spanje, Roemenië, Noorwegen, Frankrijk, UK, Italië, Nederland en last but not least België kwamen aan de beurt. Het werd een spetterende show waarbij onze kandidaten het beste van zichzelf gaven.Dieter: "Een welgemeende dankjewel aan al onze medewerkers en vrijwilligers om onze bewoners, niet alleen deze week maar ook op zoveel andere momenten, zo te verwennen!"


315 views0 comments

Commentaires


jdenieuw.jpg
VLOZO-banner-Sodexo.jpg
bottom of page