top of page
Search

Burgemeester brengt bezoek aan WZC Kasteelhof

Updated: Jan 5WZC Kasteelhof uit Dendermonde nodigde burgemeester Piet Buyse en Algemeen Directeur Stad en OCMW Wouter Van der Vurst uit voor een rondleiding door het huis en een voorstelling van de gloednieuwe assistentiewoningen die in gebruik genomen zijn.

Na een algemene voorstelling van de WZC-campus en van de groep Korian, werd er vooral gepraat over hoe de zes WZC in de stad Dendermonde elkaar kunnen versterken. Er was een voorstel tot dialoog, tot kennisdeling en tot samenwerking met nog andere stedelijke diensten zodat Dendermonde nog meer een echte zorgstad kan zijn voor ouderen, kwetsbaren en hun familie.


“Wij hechten veel belang aan de lokale verankering en betrokkenheid met de stad. Zo werken we samen met de bibliotheek en organiseren we voorleesmomenten voor onze bewoners.” vertelt directeur Walter Siau.


De burgemeester was enthousiast naar aanleiding van zijn bezoek. Niettemin omdat de bewoners hem verrasten met een sjaal in de kleuren van de stad en natuurlijk met een zelfgemaakt kunstwerk van het Ros Beiaard. “Kasteelhof is gekend in de streek. De mensen komen hier graag omdat ze weten dat het hier goed is.” Hij loofde de inzet van het team en de warme zorgen die ze aanbieden, en wil de verschillende zorgspelers in de stad nauwer met elkaar in contact brengen zodat ze ervaringen kunnen uitwisselen.

Een aangenaam en geslaagd bezoek aldus.


Bekijk hier het artikel dat verscheen in HLN


Hebt u ook een activiteit gepland of wil u er een organiseren?

Laat het ons weten, we helpen en ondersteunen graag!


65 views0 comments

Recent Posts

See All
jdenieuw.jpg