top of page

Wed, 26 Apr

|

Nekkerhal in Mechelen

Vlozo Themasessie op de Inspire Health & Care Expo

Tijdens de Inspire Health & Care Expo worden verschillende thema-sessies georganiseerd. Op woensdag 26 april 2023 van 16u30-18u00 in HUB1​, spreken wij over een waarderingsplatform voor de zorgsector.

Vlozo Themasessie op de Inspire Health & Care Expo
Vlozo Themasessie op de Inspire Health & Care Expo

Time & Location

26 Apr 2023, 16:30 – 18:00

Nekkerhal in Mechelen, Plattebeekstraat 1, 2800 Mechelen, België

About the event

Kom op 26 en 27 april naar Inspire Health & Care in de Nekkerhal Mechelen. Deze twee dagen staan in het teken van connecteren, inspireren en geïnspireerd worden. Dit event brengt actoren van alle niveaus in de gezondheidszorg samen. Het belooft een inspirerende tweedaagse te worden met interessante contentsessies en keynote sprekers. Samen opportuniteiten grijpen en bouwen aan de toekomst van onze zorg. 

Drie thema's staan centraal:

  • Branding in de zorg: De zorg komt de laatste tijd negatief in beeld. Dat willen we veranderen. Hoe kunnen we samen werken aan een positieve beeldvorming van de zorg?
  • HR & Wellbeing: Hoe zorgen we voor een instroom van nieuwe collega’s en hoe houden we het mentaal welzijn van onze medewerkers op peil?
  • Innovatie: Innovatie is de toekomst van de zorg. Op welke manier zetten we innovaties het best in om een efficiënte zorg te garanderen

 👉🏻 Registreer je via deze link 

Vlozo Thema-sessie: Een Tripadvisor voor de zorgsector - ​Zin of onzin? ​

  • Woensdag 26 april van 16u30 tot 18u00 in HUB1
  • Sprekers zijn Johan Staes van Vlozo & prof. Bart De Langhe van Vlerick Business School ​

​Reviews lezen hebben we allen wel al eens gedaan. Wanneer we een restaurant moeten zoeken of twijfelen over een hotel voor een volgende vakantie. Maar kunnen reviews ons ook toeleiden tot de juiste zorgvoorziening en hoe moeten we deze reviews dan correct interpreteren?

De Vlaamse regering werkt momenteel aan een waarderingsplatform waarbij zorggebruikers de voorzieningen zelf kunnen beoordelen. Ze streeft ernaar om deze nog in 2023 te operationaliseren. Johan Staes, gedelegeerd bestuurder van Vlozo bekijkt samen met Bart De Langhe wat de impact is van een tripadvisor binnen de zorgsector en hoe de zorgvrager hierop zal reageren.

Meer info vind je op de algemene website inspire-healthcare.be

Inspire Health & Care wordt georganiseerd in samenwerking met In4care en Probis.

Share this event

bottom of page