top of page

Tue, 19 Mar

|

Online Infomoment

Infomoment POOMAH Project

POOMAH is een nieuw kwaliteitsverbeterend project in Vlaamse woonzorgcentra, met een specifieke focus op het medicatieproces.

Tickets are not on sale
See other events
Infomoment POOMAH Project
Infomoment POOMAH Project

Time & Location

19 Mar 2024, 12:30 – 14:00

Online Infomoment

About the event

POOMAH staat voor “Process Optimization Of the Medicines’ pAthway in nursing Homes”. Concreet zal er onderzocht worden hoe de kwaliteit van het medicatiebeleid in Vlaamse woonzorgcentra er op dit moment voor staat, maar ook wat de impact is van verschillende begeleidingstrajecten om de kwaliteit ervan het verbeteren. 

Honderd woonzorgcentra krijgen de kans om deel te nemen. Zij worden ondersteund om de kwaliteit van hun medicatiebeleid te verbeteren. 

In afwachting van de officiële projectoproep, organiseren de onderzoekers twee online infomomenten. Bent u geïnteresseerd in een innovatief project waar het verbeteren van het medicatiebeleid binnen uw woonzorgcentrum centraal staat? Sluit dan zeker aan op één van de online infomomenten. 

Er wordt toegelicht wat de studie inhoudt en wat er van uw woonzorgcentrum verwacht wordt bij deelname. Er wordt ook ruimte voorzien voor vragen.

 Twee infomomenten: 

  • Dinsdag 19 maart 2024 om 12u30
  • Vrijdag 22 maart 2024 om 9u

Meer info op de website: https://poomah.be/

Share this event

bottom of page